Over ons

Fa. C.W. de Mooij is sinds 1971 een toonaangevend exporteur van bloemen.

Sinds 2010 zijn wij ook in het bezit van het MPS-Florimark certificaat Good Trade Practice Lijnrijders. Dit certificaat richt zich op de kwaliteit van bedrijven en garandeert de betrouwbaarheid van onze producten en van de door ons bedrijf geleverde diensten.

Onze klanten zijn bloemisten in het midden van Duitsland (van Keulen tot Trier) en Luxemburg. Daarnaast verzorgen wij ook de inkoop voor collega exporteurs. Dit doen we door grootschalig in te kopen op 's werelds grootste bloemenveilingen van FloraHolland in Rijnsburg en Aalsmeer.

Vakbekwaam personeel zorgt er voor dat onze klanten twee maal in de week voor de deur worden beleverd. Zo kunnen zij zelf de producten zien en uitzoeken. Het is ook mogelijk om vooraf bestellingen te plaatsen. Bij ons staan persoonlijk contact en service bovenaan. Met een vers product vormen deze immers de basis van een optimale en snelle levering aan tal van tevreden klanten.

Wilt u ook kennismaken met ons bedrijf en onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Webshop

Leer onze collega's kennen...

Cees de Mooij +316 10886590
Peter Schadde van Dooren +316 13340699
Meer »